12 de febrer del 2008

2 Capítol - Viatge a Tailandia

1-11-2007. - Bé, després d'unes hores que se'ns van fer eternes, dins de l'avió, arribem al freqüentat aeroport de Bangkok, fent abans escala a Frankfurt. Una vegada arribem, toca fer cua, però cua de les de veritat, uns 45 minuts per passar controls de passaports, i una vegada feta, apa a l'atac, a buscar les maletes que ja estan marejades de donar tant voltes a la cinta de arribada de maletes. Sortim hi ha agafar un taxi, una hora i mitja i arribem/trobem guesthouse, a prop d'estació de tren Hualamapong, la veritat és bastant recomanable aquesta guesthouse, sobretot si has d'agafar el tren.

Una vegada alli deixem les motxilles i a trobar-nos amb la gent i les paradetes de carrer de la gran urbe. Per no trobar-nos amb sorpreses, ja que tot per nosaltres és nou, agafem per sopar coses "més internazionalizades", arròs fregit i noodles. Una vegada sopats i amb el jet lag, a dormir.

2-11-2007. - Ens adaptem al seu horari per força, i a les 6:30 aixecats hi cap a esmorzar. Fet això ens n'anem cap al Grand Palace, i ho fem a peu, es clar, no teniem gaire clares les distàncies en aquesta ciutat, i ens fumem una gran patejada, travesant tot Xina Town. Una vegada arribem a destí, cansats, un tailandes, imaginem que militar, ens comença a parlar i ens vol fer una ruta de visita de temples i monuments d'entrada gratuïta, al final acceptem el seu sugeriment, i crida un tuk-tuk i li diu que per 50 Baths, una autentica ganga, ens faci el circuit, i no sabem perquè, però accepta. Doncs bé, tot el matí fent visites turistiques i per una misèria. Una vegada acabada la ruta ens deixa una altra vegada en el Gran Palace.

De la ruta feta, a destacar que el Golden Mountain, amb unes vistes estudendas de tot Bangkok. Despres a veure el Grand Palace, com el nom indica, gran palau, la veritat, molt bonic i cuidat, però feia molta calor, i estavem una mica saturats de temples, fem visita ràpida i cap a menjar. Despues coincidim per casualitat amb una festa que feien al riu que creua Bangkok(Chao Praya). Era la festa de les barcasses reals, el qual consisitia amb el pas de moltes barcasses amb musica i gent remant. A sopar despues d'una tarda més relaxada i a dormir que el següent dia ens anem de Bangkok cap a Ayutthaya, i hem d'agafar el tren ven d'hora.