15 de juny del 2008

9 capítol - Viatge a Tailandia

12-11-2007 PHIMAI Sobre avui no hi ha gaire coses a explicar, només que ens hem llevat a les 6:15 per arribar ben d’hora a l’estació d’autobusos per agafar el bus que va direcció a Bangkok, però tenim com objectiu parar a Nakon Rachima, o també anomenada Korat, per després agafar un autobús direcció Phimai. Un cop agafem el bus de les 8:30 ens ha tocat aguantar 6 hores d’autobús. Un cop arribem a la cruïlla de la carretera que va en direcció a Phimai, veiem uns francesos que baixaven i que havíem sentit que deien que anaven a Phimai, així que nosaltres fem el mateix, tenint el dubte de si fem el correcte. Desprès hem vist que realment sabien el que es feien, ja que el cap de 20 minuts esperant ha passat el bus que va a Phimai.
Arribats a Phimai, ens allotgem a la Guest House BoonSiri, i ens instal•lem a una habitació per 6 persones, però amb la sort que només hi estem nosaltres, per 250 baths. Deixem les bosses i ens disposem a anar a veure el complex de ruïnes de Phimai (entrada 40 Baths/persona), i que trobem que son fantàstiques, amb una majestuositat i grandiositat fora del comú. Inclòs la Núria que no li agraden gaire les pedres, aquestes li semblen força interessants.
Desprès a sopar, que amb tantes hores d’autobús no hem esmorzat ni dinat. Així que donem un tomb pel mercat, ens prenem uns pinxos de porc i desprès anem a un local-restaurant on hi havia un parell de buscones, una d’elles no sabíem si era buscona o buscon, ja m’entaneu, no?, i per cert, a part d’això ens vam menjar un Pad-Thai molt bo i uns Noodles Phimai que estaven excel•lents i molt picantons. I cap a dormir que com sempre hem de matinar.