9 de gener de 2009

La boda de RachelTítol original: RACHEL GETTING MARRIED ( LA BODA DE RACHEL)

Any: 2008

País: USA

Direcció: JONATHAN DEMME

Repartiment: ANNE HATAWAY, ROSEMARIE DEWITT, MATHER ZICKEL, BILL IRWIN, ANNA DEAVERE SMIT, ANISA GEORGE, DEBRA WINGER

Productora: SONY PICTURES CLASSICS


L’altre dia va anar a veure la pelicula en versió original. Sort que va valdre la pena, perquè sortir de casa amb el fred que feia era una bogeria.
Bé, la pel·lícula va ser interessant, i la historia tal com ja podem observar amb el títol, gira entorn del casament de …. Rachel.
Però no es com qualsevol pel·lícula xorra americana, de nuvis que s’emborratxen, despedides de solter, etc, sinó que es una pel·lícula seria, i que te com a principals protagonistes dues germanes, una, la que es casa, Rachel, i l’altre Kym, que es la germana petita, la qual surt d’un programa de desintoxicació de drogues i retorna a casa pel casament de Rachel.
Però dins la família existeix una gran tensió, ressentiments, i tristesa, tot degut a uns fets que van passar fa uns anys, on Kym va tenir un accident de cotxe mentre estava col·locada i va matar el seu germà petit.
En fi doncs, perdó, records, ressentiment, tendresa, amor de germanes, amor de pare, etc, una mica de tot, i no us expliquem més, recomanem veure-la.
Puntuació: 4 / 5

2 comentaris:

Geraldo Brito (Dado) ha dit...

Si tiene Anne Hathaway es una buena película!

Anònim ha dit...

Res més a dir, només que és un drama molt tendre i que val més que tingueu els 'kleenex' a mà.