9 de juny del 2009

Ja era hora !!!


Per fi algú o alguns que tenen la valentia de demanar la opinió al poble sobre un tema que per a alguns es molt important. No val dir que si la constitució diu això, que ens estimarien menys des de les espanyes, que no podem separanos, etc., NO, la resposta ha de sortir de la consulta popular, com qualsevol democràcia, i a partir d’aquí saber quin és el resultat.
I tot això us ho dic perquè he llegit que l’ajuntament de Arenys de Munt, farà una, consulta a la població, ho hem de dir així perquè no se’ls permet dir que és un “referèndum” o “consulta popular” per saber si volen un estat català independent.
La proposta ha estat recolzada per tots els partits politics del municipi a excepció del PSC, així doncs animo a la resta de poblacions de Catalunya a plantejar una consulta com aquesta als seus conciutadans, i saber realment que pensen sobre aquest tema.

4 comentaris:

Josep M. Ferrer ha dit...

Doncs estaria bé tenir el dret a l'autodeterminació!!! El més important no és si Catalunya ha de ser o no independent, sinó el dret a poder-ho votar.

ferran ha dit...

Difícil que es contagi aquesta iniciativa, però només per donar-li ressò, ja es important que en parlem. Només a còpia de trencar motlles aconseguirem que sigui normal el que hauria de ser-ho, sinó fos per les espanyes ràncies amb reminiscències franquistes.

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.