16 de gener de 2008

1 Capítol - Viatge a Tailàndia

En fi, us comentarem una mica el nostre fantàstic viatge per Tailàndia, aquest novembre passat (11-2007). Vam estar un mes en el regne de Siam, i les nostres sensacions van ser extaordinaries, bona gent, cultura, gastronomia, etc., tot ens va sorpendre gratament, fins i tot ja havent estat en el pais veí Birmània fa dos anys.

A destacar de Tailàndia, almenys a data d'avui, que és un pais molt segur, el qual un no tindrà perill ni sensació de ser agredit, robat, etc. ja que mimen el turisme. Un es pot moure tranquil·lament sabent angles, encara que jo no tinc massa idea, sort de la Núria, que en sap, perquè sinó hagués costat una mica més d'entendre's, encara que almenys ells sempre fan l'esforç per entendre't.

La nostra ruta per Tailàndia va durà 29 dias, començant per la gran metropolis i caòtica Bangkok, pujant a Ayutthaya, Sukhothai, Chiang Mai, Nong Khai, Udon Thani, Nakon Ratchasima, Phimai, Surin, Trat, Ko Chang i Bangkok una altra vegada.
A Tailàndia l'animal que representa tots els tailandesos és l'elefant, el qual sobretot es veuen passejar pels carrers a Chiang Mai, i en major mesura a Surin. Fins i tot tenen una cervesa, la qual jo trobo molt bona que es diu Chang, que en tailandes vol dir elefant.
Com podeu apreciar a la foto, al carrer tot es una barreja, encara que si et trepitja un d'aquests....
Proximament tindreu el 2 capitol del viatge a Tailàndia.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Espero con muchas ganas vuestro segundo capitulo