3 de juliol del 2008

11 capítol - Viatge a Tailandia

14-11-2007 SURIN Després de despertar-nos al matí, i haver sentit durant la nit corredisses, trucs a les portes de les habitacions veïnes, telèfons, etc. hem anat directes cap a l’estació d’autobusos a agafar el bus direcció a Bangkok, per tal de baixar a la parada de Pat Chong i poder visitar el Parc Natural de Khao Yai.
Al cap de quatre hores d’autobús hem arribat, i pel carrer per pura casualitat ens hem trobat la responsable de l’hotel Garden Lodge Khao Yai, hotel situat a uns 7 o 8 quilometres del poble de Pat Chong, en direcció a l’entrada del parc natural.
Ens ha explicat les diferents habitacions i preus disponibles, bé, més ben dit li ha explicat a la Núria, perquè jo no entenia res de res, i he estat al costat de la Núria sense dir res com un gosset, quiet i mirant. Un cop ho hem meditat hem anat fins l’hotel i la sorpresa ha sigut grata, habitació pels dos amb bany compartit (350 baths) i varies excursions, la qual ja ens hi hem apuntat una per mig dia i l’altre de dia sencer.
La del mig dia la fem ja avui, i consisteix a anar a veure unes coves on hi viuen rat-penats. Per cert el guia de la sortida esta com una cabra, però es molt atent i ens explica, bé repeteixo, jo no entenc res de res, tots els animals que veu, fins hi tot agafa una aranya que viu en una de les coves i que s’alimenta del guano dels rat-penats, guano diríem que es la merda dels rat-penat. Després hem vist una de les coses més espectacular de la meva vida, la sortida de milers i milers de rat-penats de les coves en busca d’aliment, fent en el cel unes onades i tots seguint un mateix camí, ESPECTACULAR. Desprès de tot això, a sopar a l’hotel i cap a dormir.