23 de juliol del 2008

12 capítol - Viatge a Tailandia

15-11-2007 PAT CHONG Avui toca fer excursió per la selva, o sigui que ens llevem i cap esmorzar. Pugem a les furgonetes que ens han de portar direcció al Parc Nacional de Kao Yai.
Mentre anem direcció al parc, pel camí ja hem vist mones, i un cop arribem i visitem el centre d’interpretació ha tocat fer el trekking per la selva, cosa totalment recomanable e impressionant, però que a la vegada fa respecte, ja que no saps en que et pots trobar.
Fem una bona caminada, entre arbres gegantins, espessa vegetació i grans arrels d’arbres, però sense sort de veure gaires animals, exceptuant mones, centpeus ( deu ni do amb els centpeus, son gegants), aranyes (buff, quin respecte).
Després toca anar a dinar, i a visitar una cascada d’un riu, que es on es va rodar una de les escenes de la pel·lícula “La Playa”, donant la casualitat que estan rodant una escena per una pel·lícula tailandesa, i hem vist com es tiraven els especialistes des de dalt de tot de la cascada.
Mentre dinàvem hem pogut veure una de les estrelles tailandeses de cine, que estava allà pel film de la pel·lícula, els guies anaven bojos per fer-se fotos amb ella.
Un cop haver vist tot, agafem el cotxe i fem una volta pel parc en busca d’elefants, i amb tanta bona sort que hem trobat una família de 5 elefants salvatges, els quals hem pogut fotografiar ( tenen molta mala llet, sobretot el mascle, que es va encarar al cotxe i vam tenir accelerar ràpid perquè sinó ens embastia).
De tornada, hem parat amb un lloc on hi havien serps pitó, i no un ni dos, sinó varies.
Ja desprès, hem continuat direcció ja a l’hotel, on hem establert amistat amb una parella d’australians, la Madelaine i el Ben que son molt macos i simpàtics, i que amb ells anirem junts cap a Surin a veure el festival d’elefants, ja que al final hem trobat lloc a la ciutat i hotel que ells.
Per cert, si mai se us acudeix passejar per la selva, i us acosteu a una zona on hi hagi una mica d’herba, veureu com desprès sortiu amb uns quants animals de companyia enganxats a la pell, xopant, les petites sangoneres.