Aquest any, diguem gràcies a la pluja o al temps esbojarrat que fa, és any d’espàrrecs. Nomes cal sortir pels camps i marges de la comarca per veure com ramats d’una espècie lliure i abundant, anomenat "personus jubilatus", campen lliurament en busca d’aquest llarg i prim tresor que creix entre les herbes i marges dels camps.
L’espàrrec, anomenat (Asparagus officinalis) es la gemma comestible de l’esparreguera, un arbust embolicat que creix en moltes regions del món, una d’elles aquí, i sort perquè estan boníssims.
Una de les maneres de cuinar-los que més m’agraden es fer-ne una truita d’espàrrecs, fantàstics. Si es el cas com aquest any, on n’hi ha en abundància, es poden congelar, i així en pot disfrutar tot l’any.
Qui vulgui saber més dels espàrrecs i les seves propietats es pot visitar la següent adreça:
L’espàrrec, anomenat (Asparagus officinalis) es la gemma comestible de l’esparreguera, un arbust embolicat que creix en moltes regions del món, una d’elles aquí, i sort perquè estan boníssims.
Una de les maneres de cuinar-los que més m’agraden es fer-ne una truita d’espàrrecs, fantàstics. Si es el cas com aquest any, on n’hi ha en abundància, es poden congelar, i així en pot disfrutar tot l’any.
Qui vulgui saber més dels espàrrecs i les seves propietats es pot visitar la següent adreça:
2 comentaris:
Hola! hem trobat el vostre blog de casualitat navegant.
Us anirem visitant!
Els espàrrecs... mmmm! A nosaltres ens agrada la truita que fem amb ells!
Salut!
Cada vegada que plou ens fot i de quina manera, però és el millor que ens pot passar a la primavera. A l'estiu hi ha menys incendis, menys malalties, no hi ha sequera, hi ha més explosió de vida, i... neixen molts espàrrecs. Què més podem desitjar?
Publica un comentari a l'entrada