16 de febrer del 2010

Som rics !!


Des del nostre insignificant i poc conegut bloc, volem denunciar un fet que avui no ens ha deixat indiferent. Que coi passa amb els diners dels contribuents, o sigui.... els nostres.
Suposo que es part de totes les parts, tant els ciutadans que paguem com de les administracions públiques, com les empreses subcontractades.
Us explico una mica, avui caminant tranquil·lament pel poble de Sant Sadurní d'Anoia, m'he trobat amb aquesta estampa (foto), resulta que estan arreglant una de les aceres d'un carrer del poble, i resulta que m'hi trobo al costat de unes tanques de separació de les obres, dos sacs de formigó, nous, per estrenar, i que imagino que la funció que tenen és aguantar la tanca perquè no es mogui. Però, com pot ser, que no hi han altres coses, dos sacs nous, que podrien haver-se utilitzat per alguna altre obra, no, allà tirats, mullats per la pluja i fets malbé.
Si això passa amb petites obres, a la vista de tothom, i on tothom, jo inclòs no denunciem, que deu passar amb grans obres.

En fi, com diu el títol, som un país ric, tot va a l'ample, i esperem que no seguim el camí de la nostre veïna europea Grècia.


1 comentari:

sànset i utnoa ha dit...

Cada cop Grècia és més aprop.

Aquí tot va així, des d'una obra fins als confins més grotescos de l'administració, on mai s'apaguen les llums i d'on el paper i el mateiral d'oficina brolla com si es tractés del manà.

*Sànset*