24 d’agost del 2008

Final Basquet Olimpiades Pekin 2008

Tal com era previsible i es volia, Estats Units ha guanyat la medalla d’or a la final de bàsquet de Pequin 2008. El resultat final a sigut de 107-118, resultat ajustat però a la vegada enganyós ja que en l’últim minut els arbitres(“uns poca vergonyes”) han pitat dos tècniques a l’equip espanyol per protestar uns passos, (“que com no, ho eren”) i per això l’equip americà ha obtingut aquesta diferencia.
L’equip americà ha dominat sempre amb petites diferencies tot el partit, encara que Espanya ha aguantat durant tot el partit les seves embranzides, però com crec que tothom ha vist, han tingut de ser els arbitres, que xiulen la lliga europea,(“cosa que crec que si xiulen així haurien de canviar de continent i anar a xiular a Estats Units”) i que s’han encarregat de xiular estrictament les faltes a l’equip espanyol i ser venabolents amb l’equip americà, la qual cosa no entenc que un equip amb uns físics tan forts i defensant a l’home no cometin més faltes que un altre equip que ha defensat en molts moments en zona.
Un altre de les coses ha criticar de l’actuació arbitral, son els passos de sortida, els quals els americans cada o quasi ve cada cop que agafaven la pilota cometien, i que els arbitres miraven cap a una altre banda. Per cert, a la ultima jugada del partit, en J.C. Navarro, com a burla ha fet tres passos i ha votat la pilota i NO LI HAN PITAT PASSOS, increïble.
Per altre banda, s’ha de dir que tots dos equips han jugat un bàsquet fantàstic, i que si hi hagués hagut un arbitratge igual ja veuríem que haguera guanyat.

El rostre dels dos àrbitres que han pitat (Brazauskas i Jungebrand), el tercer no pita a Europa.

6 comentaris:

Gildo Kaldorana ha dit...

Home, no es por nada pero yo creo que el equipo americano a arrasado en todo el campeonato.
Y que las escusas.......aunque a mi me hubiera gustado que ganara España, de hecho lo he visto y he empujado.
Respecto a mi blog,hay tambien post en ¿español?¿castellano? bueno no se como se dice.
Un saludo desde Barcelona.

Pep i Nuria ha dit...

Como tu dices gildo, el equipo americano ha arrasado, pero creo que ya que son tan buenos, no se le pueden/deben dar ayudas arbitrales.
Que demuestren que realmente son tan buenos, ya que pueden hacerlo.

Anònim ha dit...

Efectivament Josep maria, tens raó en el que comentes.
A més, Gildo, els que fa anys i panys que juguem a bàsquet et podem assegurar que un partit tant igualat, que et pitin dos accions a favor quan no ho són o al revés pot capgirar el marcador.
En una final olímpica pitar dos (2) tècniques com les que van pitat els impresentables refrees de FIBA és de jutjat de guàrdia.
No us enrecordeu d'equips que mereixien no dos, sino 10 tècniques: els bons anys de Grècia (Hellas), Italia, Sèrbia (Serbija), Croàcia....és una llista llarga.
salut, bàsquet i refrees NBA o ACB.
mai FIBA.
pep

Anònim ha dit...

Jo crec que tot això ja estava planejat per ETA amb el suport dels independentistes PUIGCERCOS i CAROD-ROVIRA. És una prova més dels intents que fan els independentistes catalans i vascos per boicotejar ESPANYA i tot el que la representi, fins que no siguin reconeguts com un Comitè Olímpic.
El pla dels independentistes ha estat permetre posar la mel als llavis del ESPANYOLS de bé, com AZNAR, F.ALONSO, F.JIMENEZ LOSANTOS, PEDRO J.RAMIREZ, P.GASOL per tal de privar-los de la festa final pels carrers de la GRAN ESPANYA UNIDA. Els han donat comba durant tot el campionat i al final s'han volgut riure d'ells a la seva propia cara amb un tracte vexatori per part de la tripleta arbitral que estava coaccionada per les amenaces d'ETA i el suborn dels independentistes.

ARRIBA ESPANYA, conyo!

Anònim ha dit...

superior ferran......no sabia que tenies aquests punts d'ironia amagats...superior!!! superb!!
molt bo, he rigut molt....i saps el més graciós....que de la boca d'alguns del que tú has llistat en majúscules surten afirmacions com les que tú fas en broma al teu comentari....i a més a més...hi ha gent que els creu!!!!
salut
escudé

Anònim ha dit...

Salut, gran sensei! La vida té cops amagats i la ironia amb els incompetents i ineptes t'ajuda a veure les coses amb més alegria; ja que si no, n'hi ha per llogar-hi cadires.