9 de maig del 2008

6 capítol - Viatge a Tailandia

6-11-2007 Per no trencar la rutina, ens llevem ven d’hora, per tal de poder fer les maletes i agafar el primer bus direcció a Chiang Mai. Aixa doncs, carreguem les maletes i agafem un tuk-tuk i cap a la Bus Station, on allà agafem el bus de les 7.15 h, el primer que surt.
Ens esperen 6 hores de tortura, ja que els seients son incomodes i hi ha molts sotracs a la carretera. Encara que el bus si està força bé, ja que no hi ha molta gent i podem estar força amples i el preu es de 234 baths, amb A/C.
Un cop arribem a Chiang Mai, una mica rebregats, agafem el primer tuk-tuk direcció al nostre hotel, el Sumit Hotel, hotel bastant destartalat, però net i tranquil, situat a la Old City.
Així doncs, deixem les maletes i prenem el primer contacte amb la fabulosa Chiang Mai,....o més ben dit, Salou-Mai, això es guirilandia, qui no vulgui veure guiris que no vingui a veure aquesta ciutat.
Sopem com de costum al Night Market, mercat fet expressament pels turistes i cap a dormir.
7-11-2007 Son les 6.30 h i sona el despertador, sortim ràpid de l’hotel, amb la intensió de fer un petit trekking per la “selva”. Així que entrem a la primera agencia de trekkings i contractem una sortida pel mateix dia.
Anem a esmorzar i ens passen a buscar a les 8.30 h una furgoneta per anar a fer el trepig, ens costa 700 baths per persona i consta de una hora de trekking, tour amb elefants, dinar, rafting amb barca de canyes de bambú i la tornada a Chiang Mai.
S’ha de dir, que com a bons guiris també teníem de fer una d’aquestes súper excursions.
Una recomanació, si feu el rafting de canyes de bambú, porteu bambes que es puguin mullar. Es molt, molt comercial aquest tipus de packs.
Un cop tornem, passem per l’hotel i anem cap a sopar. Recomanem anar a les parades de menjars que hi han a la Gate Chiang Mai, al sud de la Old City, pots menjar de tot i bé de preu, pinxos 5 baths, plats 20 baths, i el més important de tot, sense gaires guiris.
Un cop tips de menjar, anem a donar un tom per el Night Bazar i a dormir.