18 de maig del 2008

DKV Joventut "La penya"

Divendres, vàrem anar a veure el partit que enfrontaven el DKV Joventut contra l’Askasvayu Girona. Aquest a sigut el primer cop que he anat a veure un partit de la Penya, al seu pavelló, i realment m’ha agradat molt l’ambient que hi ha al pavelló, i que si puc tornar a anar a veure ho repetiré.
Aquest partit com sabeu el va guanyar la Penya, amb autoritat, només van tenir com a oponent el gran Marc Gasol, l’únic que va lluitar per part del Girona.
Crec que si podem, hem de gaudir aquests últims partits d'en Rudy Fernández, ja que amb tota seguretat l’any vinent estarà a la NBA, ja que la ACB li ha quedat petita.
També s’ha de dir que el senyor Aito Garcia Reneses, ha fet un gran equip, molt equilibrat, dintre i fora de la zona, i amb grans jugadors, que fan equip i aporten tots la seva part.
Menció especial al gran crack, en Ricky Rubio, aquest jovenet de 17 anys, està fent una gran campanya, i li espera un gran futur, encara que l’any que ve, hauran de fer un esforç extra els companys, ja que sense el Rudy hauran de canviar una mica l’estil de joc.

RICKY RUBIO

RUDY FERNANDEZ